Veel bekenden tijdens iftar-maaltijd Aya Sofya moskee

Veel bekenden tijdens iftar-maaltijd Aya Sofya moskee

Onder leiding van voorzitter Bahaeddin Budak organiseerde de Islamitische Unie een iftar-maaltijd aan de Sonsbeeksingel in Arnhem-Noord. Bewoners en leden uit de Arnhemse wijk Klarendal waren welkom voor deze programma. (foto: Ar jongeren/Arnhem)

advocaat Arnhem
Ozkara osinga

Budak verklaarde tijdens deze programma dat het ‘niet alleen een maand is van vasten en bezinning, maar ook de maand voor saamhorigheid’, met deze gedachte organiseerde de moskee een iftar-maaltijd waarbij verschillende Arnhemmers aanwezig waren.

Veel bekenden tijdens iftar-maaltijd
We kwamen tijdens de iftar-maaltijd veel bekenden tegen uit de stad, waaronder ook veel lokale politici. Een vertegenwoordiging van de Bosnische gemeenschap uit Arnhem was ook uitgenodigd. ‘Het was weer bijzonder om hier te zijn en samen te dineren met Arnhemmers van andere culturen. Dat maakt Arnhem zo bijzonder. De organisatie had alles piekfijn in orde’, aldus een van de gasten.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.