Nederland keek toe tijdens #Srebrenica #genocide

Nederland keek toe tijdens #Srebrenica #genocide

Hoe spijtig het ook is, hoe vervelend het ook is, we moeten het schrijven zodat iedereen dit eindelijk begrijpt. Vandaag is eht 20 jaar geleden dat Srebrenica in het nieuws kwam vanwege massamoord op moslimmannen in hartje Europa. 

advocaat Arnhem
Ozkara osinga

Strijd Serviers voor onafhankelijkheid
Eigenlijk begon alles al een paar jaar eerder, toen de Serviers al begonnen met hun strijd voor onafhankelijkheid. Waar het eigenlijk omgaat is het volgende in deze kwestie: ‘De bescherming door Nederlandse soldaten’

Nederlandse soldaten keken toe
Nederlandse soldaten hebben toegekeken toen Serviers massaal moslimmannen vervoerden om ze later af te slachten. Diegenen die dit zagen aankomen en de bossen inrenden, werden ook afgemaakt. De helft overleefde het helaas niet. 8000 moslimannen zijn in Europa afgemaakt omdat Nederlandse soldaten geen zin hadden om hun wapens te gebruiken. ‘De Dutchbatters zouden te weinig munitie hebben en licht bewapend zijn’, lezen we steeds terug in verschillende media. Steeds wordt er een beeld gecreerd alsof de Nederlandse soldaten in Srebrenica waren met waterpistolen waar geen kogels uitkwamen.

Natuurlijk heeft de NAVO Nederland ook in de steek gelaten. Natuurlijk spelen de grote jongens (VS, Engeland en Frankrijk) een belangrijke rol tijdens deze massaafsclachting van moslims in Europa door geen F-16’s te sturen naar Srebrenica om de Servische tanks tegen te houden. Maar dit neemt niet weg dat Nederlandse NAVO-soldaten het moesten opnemen voor moslimmannen die werden afgevoerd. Je kunt als Nederlandse Dutchbatter nooit zeggen dat je naar ‘Eer en geweten hebt gehandeld’.

Daarom moeten moslims in Europa, maar ook in Nederland, altijd waakzaam zijn met gekken als Geert Wilders omdat je nooit weet hoe ver het kan gaan met idealen van politieke leiders. Aan bescherming van Nederlandse soldaten hoef je ook niet te rekenen! Want dat deden de moslimmannen in Srebrenica helaas wel.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.