Waarschuwing Rijkswaterstaat: niet meer de weg op vanwege storm

Waarschuwing Rijkswaterstaat: niet meer de weg op vanwege storm

Arnhem lijkt een van de zwaarste stormen ooit mee te maken. Ook Rijkswaterstaat kwam net met een waarschuwing om niet meer de weg op te gaan vanwege de storm.

Bomen op de weg 
Op vele wegen in de stad liggen bomen en takken waar verkeer last van heeft. Ook lijkt het er niet op dat het meteen wort opgeruimd door de gemeente, waardoor het niet handig is om de straat op te gaan. Het is dus in Arnhem ook meer dan alleen coderood.

Gisteren en vandaag werd al bekend dat veel festivals in het land niet doorgaan vanwege hevige onweersbuien en storm. Ook Arnhem heeft hier veel last van. Ook ondernemers in de stad hebben last van het weer. Veel winkels in het centrum en winkelcentrum Presikhaaf hebben amper klanten die binnenkomen.

 

 

 

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhemcoderoodstorm

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.