Trainer Elsweide: ‘Huidige spelers maken meer kans op een basisplek’

Trainer Elsweide: ‘Huidige spelers maken meer kans op een basisplek’

Rasid Gunes v2De kersverse trainer van Elsweide, Rasid Gunes, kwam gisteren met verklaringen aan Mustafa Iric van Elsweide TV. De trainer werd geinterviewd naar aanleiding van de eerste training van het seizoen.

Prima opkomst ondanks vakantie
De nieuwe trainer van Elsweide verklaarde het volgende: ‘Eerste training was gezellig en vooral leuk. De opkomst was ook goed, ondanks dat veel jongens nog op vakantie zijn. Ik verwacht dat 90% van de selectie weer aanwezig is in de tweede week van augustus.’

Gunes vertelde ook dat de huidige spelers meer kans maken op een basisplek: ‘Ik zal nu gebruik moeten maken van de jongens die er zijn. Deze jongens maken extra kans omdat ze er nu al bij zijn tijdens de voorbereidingen. Het is jammer dat niet iedereen er nu bij is, maar het is niet anders.’

De competitie wordt voor Elsweide ook extra spannend omdat er veel Arnhemse clubs zijn in de vijfde klasse.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.