Bekendste club Marmaris wordt gerund door een ex-Arnhemmer

Bekendste club Marmaris wordt gerund door een ex-Arnhemmer

Veel Nederlanders kiezen steeds vaker voor een vakantie in Marmaris. De tijden dat Nederlandse toeristen massaal kiezen voor Salou of Gersonisos lijken voorbij. 

‘Nederlanders altijd gezellig’
Dat blijkt ook uit een reportage van Telegraaf TV. In een interview met Nederlandse toeristen en de eigenaar van Club Rembrandt blijkt dat de Nederlanders altijd gezellig zijn als ze aanwezig zijn bij Club Rembrandt, aldus eigenaar Ilker Uysal. ‘Ze feesten hier netjes, drinken en dansen en doen een beetje gek.’

Uysal heeft ook zijn roots in Arnhem. Deze Turkse ondernemer kwam in zijn jeugdjaren naar Arnhem om een studie van vier jaar te volgen aan de HAN in Arnhem. Hij woonde destijds vier jaar lang in Klarendal. Later vertrok hij weer naar Marmaris om club Rembrandt te runnen.

Reacties


Tags assigned to this article:
HANmarmarisVakantie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.