Bekende Gelderse Turk maakt comeback bij Elsweide

Bekende Gelderse Turk maakt comeback bij Elsweide

Fatih Yilanci (ex-Anadolu’90) keerde vandaag weer als doelman terug bij voetbalclub Elsweide. De boomlange keeper kreeg vandaag speeltijd van trainer Rasid Gunes (Elsweide) in de tweede helft. Zijn team Elsweide speelde zondag een oefenduel tegen SC Oranje, dat werd gewonnen met 5-2.

Bekende Gelderse Turk
Fatih Yilanci, ook wel bekend als ‘de Gelderse Turk’, kreeg deze titel toen hij een gastrol speelde in een muziekclip van Sevda Yaman in Turkije. Hij werd toen ook in een klap beroemd in Gelderland. Tegenwoordig is Yilanci ook actief als KNVB scheidsrechter.

Trainer Rasid Gunes stelde vandaag twee verschillende elftallen op tegen SC Oranje om de aanwezige spelers te testen. De doelpunten van Elsweide werden gemaakt door İsmet Dilekci, Veyis Özkara (pen.), Özgür Dayıoglu, Feridun Karaman, Ugur Alagöz

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.