VIDEO Zware criminelen met hennep aangehouden in Arnhem-Zuid

VIDEO Zware criminelen met hennep aangehouden in Arnhem-Zuid

De politie in Arnhem heeft toch niet alle agenten op vakantie gestuurd, blijkt uit een bijzondere aanh0uding. Na een melding van een ‘getuige’ dat twee vreemde figuren een grote zak met wiet bij zich zouden hebben, ging de politie uit op onderzoek. De ‘getuige’ had alles gezien en wist zelfs aan te geven welke kant deze zware criminelen op waren gereden.

Zware criminelen met wapen
Omdat de ‘getuige’ echt alles had gezien, kreeg de politie ook te horen dat deze zware criminelen mogelijk wapens bij zich zouden hebben. Met meerdere politiewagens werd de auto aan de Burgmeester Matsersingel aan de kant gezet en werden de verdachten uit de auto gehaald. Dit werd toevallig ook gefilmd door een omstander.

IKEA zak met hennep
Uiteindelijk vond de politie een grote IKEA-zak met hennep en een jachtgeweer. De verdachten werden met heel veel geduld aangehouden en meegenomen naar het hoofdbureau voor verhoor

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.