VIDEO Vrouw reageert heftig tijdens omvallen brug Alphen

VIDEO Vrouw reageert heftig tijdens omvallen brug Alphen

De nieuwe brug in Alphen zou vandaag geplaatst worden. Hier waren ook veel mensen speciaal naar toe gekomen om dit mee te maken. De Koningin Julianabrug was sinds eind april gesloten wegens herstelwerkzaamheden. Om ongeveer 16.00 uur ging het zwaar mis.

Kranen en brug vallen om
Twee kranen, op boten, en de brug zelf vallen om en komen op de woningen terecht aan de overkant. Mede omdat de brug geplaatst zou worden, keken ook veel mensen buiten mee. Hierdoor waren er weinig mensen thuis, anders zou de schade nog erger zijn.

Heftige beelden
De beelden gaan inmiddels de hele wereld rond. Maar een van de beelden, gemaakt door een voorbijganger, laat duidelijk zien wat voor impact de ravage had op de aanwezige mensen. Op onderstaande beelden is te zien en te horen hoe een vrouw heftig reageert wanneer de eerste kraan in Alphen omvalt. Het is niet bekend of het gaat om de woning van deze dame, of dat zij heftig reageert vanwege de omvang van de ravage.

Reacties


Tags assigned to this article:
AlphenjulianabrugKraan

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.