Niet iedereen reageert positief op komst 2000 Engelse voetbalfans

Niet iedereen reageert positief op komst 2000 Engelse voetbalfans

Niet iedereen reageert in Arnhem positief op de komst van 2000 Engelse voetbalfans van Southampton. De Engelsen komen donderdag naar Arnhem voor de return van de wedstrijd tegen Vitesse. In Southampton eindigde de wedstrijd al in een 3-0 overwinning van de Engelsen. Gisteren schreven we al dat 2000 Engelse ‘hooligans’ naar Arnhem kwamen, wat natuurlijk een beetje overdreven was. 

‘Southampton-plein met 2000 Engelsen’
Nu gisteren ook is gebleken dat er een Southampton-plein gaat komen op de Korenmarkt is het allemaal wat minder goed ontvangen dan verwacht. Alhoewel er ondernemers zijn die ook natuurlijk kansen zien met 2000 Engelse fans die alleen maar komen zuipen, schijnen er ook zorgen te zijn bij verschillende Arnhemmers, omdat de gemeente alle Engelse fans ‘goed wil ontvangen’ op de Korenmarkt door ze te ontvangen bij een ‘Southampton-plein’.

‘Voor de veiligheid’
Zo reageerde PvdA-voorzitter Mark Lauriks via social media: ‘Anyway, ’t krappe plein voor mijn huis wordt donderdag bewust met Engelse supporters gepropt ‘voor de veiligheid’, lees ik in de krant :)’. Ondernemer Martijn Kriens reageerde wel iets positiever door aan te gegeven dat het wel ‘om zijn veiligheid ging’.

Volgens verschillende bronnen blijkt dat de gemeente geen bericht heeft gestuurd naar de bewoners over de komst van een Southampton-plein op de Korenmarkt.

Reacties


Tags assigned to this article:
southamptonVitesse

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.