Oude oma (77) in Vredenburg beroofd door kleine criminelen

Oude oma (77) in Vredenburg beroofd door kleine criminelen

Op de Winschotenstraat in de Arnhemse wijk Vredenburg is maandagavond een 77-jarige oma beroofd van haar tas door twee kleine criminelen. De politie maakte via social media bekend dat de 77-jarige vrouw ongedeerd was maar dat de daders nog spoorloos zijn.
(foto: eigen archief)

Alleen aan het wandelen
De vrouw liep maandagavond alleen op de Winschotenstraat toen een van de jongens haar beroofde. Het ging allemaal zo snel dat de dame niet zelf heeft kunnen ingrijpen.

Blank en getinte huidskleur
Volgens de slachtoffer zouden de twee criminelen tussen de 20 en 25 jaar moeten zijn. In een verklaring van de politie lezen we het volgende over de daders: De een was blank, terwijl de ander een wat getinte huidskleur had. De blanke had blond kort haar naar de zijkant gekamd en droeg zwarte kleding. De getinte man was ouder dan de blanke, had een stevig postuur en was op de zijkanten van zijn hoofd na kaal. Beiden waren weggevlucht richting Slochterenweg. Agenten hebben nog vergeefs naar de daders gezocht. De politie zoekt getuigen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties


Tags assigned to this article:
tasjesroofVredenburg

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.