Turkse Arnhemmer filmt diefstal gereedschap van bekende Kunstenaar

Turkse Arnhemmer filmt diefstal gereedschap van bekende Kunstenaar

De Turkse overbuurman van kunstenaar Pim Schrier (Productiehuis Zwartwerk) heeft een heldendaad verricht door de daders van diefstal te filmen. De daders in het filmpje hebben alle gereedschap (Festool) en aggregaat gestolen van de beroemde Arnhemse kunstenaar. 

Dolblij met filmmateriaal
Pim Schrier was dolblij toen de Turkse buurman met filmmateriaal kwam waarop de daders te zien zijn. ‘Hulde aan de buurman’, was zijn reactie via social media. De Turk met de Mercedes ging de daders achterna, omdat hij kennelijk zijn twijfels had over het ‘meenemen’ van de spullen vanuit de studio/werkplaats van Pim Schrier.


Turk met Mercedes
De Turk met de Mercedes belde ook direct met de politie en zette zelf de achtervolging in op de Westervoortsedijk omdat de politie niet langs kwam. Volgens de kunstenaar zijn de daders bekenden van de politie en ‘komen ze uit Klarendal’. Pim Schrier deelde via social media foto’s van de daders en het filmpje waarbij de mannen wegrijden met zijn gestolen spullen.

Via het facebookaccount van Pim Schrier is het filmpje gewoon te zien

 

Reacties


Tags assigned to this article:
DiefstalKlarendal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.