Voetballers Turkse Sivasspor op bezoek bij Rijna Lounge Arnhem

Voetballers Turkse Sivasspor op bezoek bij Rijna Lounge Arnhem

De voetballers van het Turkse Sivasspor zijn al een tijdje in Arnhem. Je komt ze tegen op het trainingsveld, vrijdag in de moskee of gewoon op straat in Arnhem. Voor de Turkse Arnhemmers is dit bijzonder omdat er ook veel bekende voetballers rondlopen bij de Turkse subtopper. (foto: Facebook Akin Zeyrek)

Gespot aan de rijnkade
De drie voetballers van Sivasspor DaCosta, Aatif Chahechouhe en Mehdi Taouil trokken al regelmatig samen op  in Arnhem . Maandagavond zijn de voetballers gespot bij Rijna Lounge aan de rijnkade in Arnhem. De voetballers van Sivasspor waren niet alleen bij Rijna Lounge. Akin Zeyrek, Murat Karaca en Ahmet Koylu waren ook van de partij.

Dat de voetballers kozen voor Rijna Lounge is natuurlijk geen toeval. Rijna Lounge staat in Arnhem en omgeving bekend om haar overheerlijke shisa en comfort.

Reacties


Tags assigned to this article:
shisaSivasspor

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.