Opvallend veel woninginbraken in Arnhemse wijk

Opvallend veel woninginbraken in Arnhemse wijk

De politie maakte onlangs weer een woninginbrakenkaart bekend van de maand juli in Arnhem-Zuid. Bij 5 van deze gevallen ging het om een poging tot inbraak. Volgens de an d was het in vergelijking met juli 2014 veel veilger. Het aantal inbraken was in juli 2014 veel hoger met 29 woningbraken. 

Veel inbraken in Vredenburg
De verklaring van de politie was alsvolgt: ‘De woninginbraken van afgelopen maand waren verspreid over het gebied. Opvallend is wel het aantal inbraken in de wijk Vredenburg. Er werden geen verdachten op heterdaad aangehouden.

Door de daders werden verschillende soorten Modus Operandi gebruikt. Ook waren bij een aantal inbraken de bewoners met vakantie.

Ziet u verdachte personen of voertuigen in uw straat? Bel dan 112 of 0900-8844! Wij willen graag weten welke verdachte personen zich ophouden in ons werkgebied! Kentekens of goed omschreven signalementen zijn ook altijd welkom.’

Reacties


Tags assigned to this article:
inbraakVredenburg

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.