Crimineel in opleiding (21) aangehouden voor verboden wapenbezit

Crimineel in opleiding (21) aangehouden voor verboden wapenbezit

Een minder slimme crimineel in opleiding werd onlangs in Arnhem aangehouden voor verboden wapenbezit. De Arnhemmer (21) werd tijdens een routinecontrole aan de kant gezet omdat hij de Rosendaalseweg verkeerd inreed. Ook had hij volgens de politie een kapotte achterlicht, waardoor de agenten voldoende redenen hadden om hem ‘even’ te ondervragen.

Enorme wietlucht uit de auto
Toen de auto eenmaal stopte konden de agenten amper ademhalen vanwege een enorme wietlucht wat uit de auto kwam. Dit was voor dezelfde agenten ook aanleiding om de auto nader te onderzoeken in verband met verdovende middelen. Bij die controle kwamen de agenten een stroomstootwapen tegen. (Deze zijn in Nederland verboden, maar in Belgie gewoon te koop in winkels).

De Arnhemse crimineel in opleiding is aangehouden en zit voorlopig vast in afwachting van zijn verhoor.

Reacties


1 comment

Write a comment
 1. clash of clans hack 4 september, 2017, 07:46

  clash of clans xbow
  clash of clans hack
  who can hack my clash of clans
  [url=http://clashofclanshack17.com/]clash
  of clans hack[/url]
  how do i restart clash of clans

Only registered users can comment.