Arnhemse speelt in reclamefimpje van grote snackproducent

Arnhemse speelt in reclamefimpje van grote snackproducent

Arnhemmer Sevval Kayhan, heeft een aanbod gekregen van Anur Halal Food om te spelen in reclamefilmpje.  Anur Food is een bedrijf dat halal snacks produceert en is in heel Europa en daarbuiten bekend. Het bedrijf uit Giessen is al jaren een ‘grote jongen’ in de branche van halal-snacks.  (foto: Facebook/Sevval Kayhan Music)

Bekendheid met X-factor
Sevval kreeg veel bekendheid toen ze meedeed aan X Factor met haar eigen liedje ‘Hello’. Zelfs Ali B hield het toen niet droog toen hij als jurilid na afloop reageerde: ‘het verhaal is goed, maar de uitvoering is beter. Je bent door!’

Hoeveel Sevval Kayhan heeft ontvangen van Anur Food voor haar rol in deze commercial is niet bekend. Ondanks alle aandacht blijft Sevval Kayhan gewoon normaal en is ze regelmatig in een bus te zien in Arnhem.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.