Domste koperdieven van Arnhem aangehouden door een ‘foutje’

Domste koperdieven van Arnhem aangehouden door een ‘foutje’

Twee agenten zagen vrijdagnacht twee vreemde figuren staan bij een fietskar staan die was omgevallen. De mannen waren bezig met het inladen van de fietskar. Toen de agenten dichterbij kwamen zagen ze dat het om heel veel koper ging.

Twee fietskarren vol
De agenten besloten de mannen aan te spreken. Even verderop stond een tweede kar met ook daarin koperen kabels. Op de vraag hoe ze aan die koperen kabels kwamen, verklaarden ze dat ze ergens hadden gevonden, aldus de politie volgens een verklaring.

De mannen, Arnhemmers van 30 jaar oud, zijn aangehouden op verdenking van diefstal of heling en op het politiebureau ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.