AFC Arnhem mag weer voetballen van de KNVB

AFC Arnhem mag weer voetballen van de KNVB

Er is weer hoop bij AFC Arnhem, nadat de KNVB akkoord ging met het voorstel van de club om een betalingsregeling te treffen voor openstaande bedragen. De club zal een aanzienlijk deel van het totale schuld direct overmaken, de rest zal in termijnen overgemaakt worden aan de KNVB. 

Bijdrage van Succesparken
De hoofdsponsor van AFC Arnhem, Succesparken, schoot de club weer te hulp, zoals dat eerder ook het geval was toen de club FC Presikhaaf heette voor de fusie met ESCA. Verschillende bronnen rond de club melden ook dat er een regeling getroffen zal worden met de gemeente voor achterstallige huur.

Behalve het eerste elftal, onder leiding van Dennis van Beukering, betekent dat ook dat alle andere elftallen met sterspelers zoals Mustafa Kermen, Mesut Sanli, Nazif Gunes en Levent Akat ook te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen.

Reacties


Tags assigned to this article:
afc arn

1 comment

Write a comment
  1. Dental Implants in newark 27 december, 2017, 19:00

    Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
    What web host are you using? Can I get your affiliate
    link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

Only registered users can comment.