Zano Blue Label introduceert nieuwe maatpak

Zano Blue Label introduceert nieuwe maatpak

Frank van Eldik publiceerde onlangs via social media een artikel over Zano Blue Label maatpak in luxe wol, zijde en linnen mix van Vitale Barberis Canonico. De ex-accountmanager van Vitesse, verzorgt tegenwoordig zeer bijzondere maatpakken voor de heren. 

Nieuwe stoffen in collectie
Voor het nieuwe Fall Winter 2015/16 seizoen heeft Zano wederom een aantal bijzondere stoffen van dit weefhuis in de collectie opgenomen. Een aantal daarvan vallen in de ‘Vintage’ collectie van VBC. Deze stoffen hebben een zeer zachte touch en dragen bijzonder licht en soepel. De kleuren zijn over het algemeen fris en hebben een, op traditie geïnspireerde, vintage look. Zoals ook het hier afgebeelde double breasted Zano maatpak in een midden-blauwe glencheck.

Vitale Barberis Canonico 
Vitale Barberis Canonico legt zich al sinds 1663 toe op het vervaardigen van hoogwaardige stoffen voor maatwerk. Hiermee is het een van de belangrsijktste weefhuizen voor de meest vooraanstaande tailors ter wereld.

Reacties


2 comments

Write a comment
  1. synthmaster 2.8 crack 16 november, 2017, 23:24

    I consider something really special in this site.

  2. lightroom 6.12 serial key 16 november, 2017, 16:59

    google brought me here. Cheers!

Only registered users can comment.