Cetintas (SP) jurylid tijdens verkiezing mooiste foto Arnhem

Cetintas (SP) jurylid tijdens verkiezing mooiste foto Arnhem

CetintasSP-raadslid Abdurrahman Cetintas is samen met, wethouder Ine van Burgsteden, Guus van der Laak (Zuid Centraal) en Cathelijne Bouwkamp (GroenLinks) jurylid tijdens het kiezen van de mooiste foto van Arnhem. (foto: prt sc twitter)

Alle Arnhemmers doen mee
Alle Arnhemmers zijn vrij om hun mooiste foto te zenden, zodat deze eventueel op de cover komt te staan van de nieuwe gemeentegids. Bovendien maakt de winnaar ook kans op een cadeaubon ter waarde van 75 euro. De foto’s moeten betrekking hebben op de stad, bijvoorbeeld een gebouw of een boom. De maximale grootte is 5MB.

Mail uw mooiste foto’s van Arnhem naar beeldbank@arnhem.nl onder vermelding van kiek Arnhem eens. U kunt van 1 september tot 4 oktober  uw kiekjes inzenden. Akse Media, de uitgever van de Gemeentegids, heeft aangeboden een fotowedstrijd te sponsoren. Eerder genoemde juryleden kiezen uit de inzendingen de drie mooiste foto’s. De foto van de winnaar komt op de cover van de Gemeentegids. Bovendien krijgt de winnaar een cadeaubon van € 75. De tweede prijs is een cadeaubon van € 50 en de derde prijs € 25.

Nieuwe website voor € 0,75 per dag

Prijsuitreiking

Op 22 oktober worden de winnaars van Kiek Arnhem eens! bekend gemaakt. Dit gebeurt om 16.00 uur tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Scheepenzaal op het stadhuis van Arnhem.

Bron: Gemeente Arnhem

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.