De Kansenfabriek: ‘In Arnhem zijn er veel kansen’

De Kansenfabriek: ‘In Arnhem zijn er veel kansen’

Als Kansenmakelaar ben ik drukdoende om Kansen te creëren voor mensen die ondersteuning nodig hebben op allerlei gebieden, omdat ze het zelf anders niet voor elkaar krijgen: om een baan te vinden, om de deur uit te gaan en/of plezier te maken.

Deze Kansen breng ik vervolgens in beeld via www.kansenkaarten.nl, via Facebook en Twitter en later -hoop ik- via de Kansenkrant. Waarom? Ik wil mensen laten weten dat er in Arnhem veel Kansen zijn en dat je om deze te pakken niet rijk hoeft te zijn. Het is namelijk de bedoeling deze aangeboden Kansen te ruilen op basis van wat je in huis hebt, bijvoorbeeld door zelf een Kans aan te bieden of door een tegenprestatie te leveren in de Kansenfabriek.

Een aantal mensen is al actief geworden in de Kansenfabriek. Zij doen samen mooie en zinvolle dingen, zorgen voor een warm ontvangst en organiseren heel laagdrempelig een Kansenborrel op locatie: Johan de Wittlaan 299. Vrijdag 4 september is de eerstvolgende van 17u tot 19u (zie: kansenkaart: kom kennismaken).

Doet u ook mee?

advertentie Website voor € 0,75 ct per dag

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.