Malburgen en De Laar blijven aantrekkelijk voor inbrekers

Malburgen en De Laar blijven aantrekkelijk voor inbrekers

De politie maakte onlangs weer bekend hoevaak er in augustus werd ingebroken in woningen in Arnhem-Zuid. Dit werd gedaan aan de hand van een woninginbrakenkaart van de maand augustus (2015).

14 keer ingebroken
14 keer hebben inbrekers in augustus een poging gedaan om een woning helemaal leeg te halen in Arnhem-Zuid. In drie van deze gevallen lukte het de inbrekers niet om binnen te komen. In alle andere gevallen waren ze iets succesvoller. Volgens de laatste cijfers van de politie is er wel een daling te zien bij de inbraken in vergelijking met augustus 2014. Of dat ook zo zal zijn is september is nog maar de vraag.

Website voor € 0,75 ct per dag

De hotspots waren deze maand Malburgen en De Laar. In deze twee Arnhemse wijken werden respectievelijk 5 en vier keer ingebroken. Het is nu afwachten hoe het met de inbraken zal zijn, als ook alle inbrekers terug zijn van vakantie.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.