Burger ‘leent’ fiets aan beveiliger om dief te pakken

Burger ‘leent’ fiets aan beveiliger om dief te pakken

Een 35-jarige dief uit Arnhem dacht in het weekend slim te zijn door met een speciale tas te gaan ‘shoppen’ bij de V&D in Arnhem. 

Slimme beveiliger V&D
De beveiliger van Trigion zag omstreeks 16.00 uur een man met een geprepareerde tas ‘shoppen’. De ‘verdachte’ had natuurlijk van te voren al gepland om niet te betalen. Hij liep dan ook naar buiten zonder dat hij betaald. De 35-jarige Arnhemmer had niet in de gaten dat hij werd gevolgd door de beveiliger van V&D.

Gevecht op straat
Een gevecht tussen de beveiliger en de dief werd in eerste instantie gewonnen door de dief die snel wegrende richting de Steenstraat. De beveiliger kon de dief later weer ,na een schermutseling, aanhouden aan de Spijkerstraat, nadat hij een fiets kreeg aangeboden van een passant om de dief in te halen. De politie maakte dit bekend via social media.

De V&D dief had voor 300 euro aan gestolen goederen bij zich die hij zonder te betalen had meegenomen. Hij zit voorlopig nog vast.

Website voor € 0,75 ct per dag

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.