Politie Arnhem zoekt getuigen van brandstichting

Politie Arnhem zoekt getuigen van brandstichting

In de nacht van zaterdag 5 september op zondag 6 september omstreeks 01.30 uur kregen agenten de melding dat er op de Zonnebloemstraat te Arnhem een auto in de brand zou staan. De auto zou vermoedelijk zijn aangestoken. De melder zou gezien hebben dat de brand zou zijn aangestoken door een man met een zwarte jas. Hij zou ongeveer 1.75 m lang zijn en zou een fors postuur hebben. De dader zou zijn weggerend.

Hierop zijn agenten ter plaatse gegaan. Eenmaal ter plaatse zagen de agenten dat de brandweer al aan het blussen was. De agenten besloten om in de omgeving uit te kijken naar de mogelijke dader maar helaas hebben ze deze niet meer aangetroffen.

Door de eigenaar van het voertuig is aangifte gedaan en de auto is afgesleept voor onderzoek.

Door de melder zou er een harde klap gehoord zijn en zou er vervolgens brand in het voertuig gezien zijn. Ook zou de melder gezien hebben dat de jas van de dader mogelijk vlam vatte.

Als je wat gezien hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie.

 Website voor maar € 0,75ct per dag

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.