Tunahan Kuzu emotioneel tijdens bezoek aan Sensa Zorg

Tunahan Kuzu emotioneel tijdens bezoek aan Sensa Zorg

DENK-kamerlid Tunahan Kuzu was gisteren op bezoek bij Sensa Zorg in Haarlem en ging daar in gesprek met ouderen. Kuzu was duidelijk onder de indruk van alles wat hij hoorde van ‘Hasan Amca’, een gastarbeider van de eerste uren:

‘Mooi mensen’
‘Vandaag op werkbezoek geweest bij het verzorgingshuis van Sensa Zorg in Haarlem. Stuk voor stuk mooie mensen, maar van Hasan amca was ik erg onder de indruk. Vertelt met trots over zijn werk, over zijn geboortestreek (Afyon/Emirdag) en over zijn kinderen en kleinkinderen. Zo mooi dat je in één keer afraakt van stress en druk. Maar zijn belangrijkste tip aan mij: “schaf 4 à 5 koeien aan, zorg dat het er meer worden en verkoop het.” Erg mooi vond ik dat.

en respect voor onze opa’s en oma’s. Zonder hen was dit onmogelijk.’

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.