Ahmet Köylü gaat ook studeren in Istanbul

Ahmet Köylü gaat ook studeren in Istanbul

Ahmet Köylü is zaterdag vertrokken naar Istanbul voor een Engelstalige opleiding aan de Istanbul Aydin University. De geboren Arnhemmer was heel lang ook actief als persfotograaf van zaalvoetbalclub AFC Arnhem Generalex. Hij is ook de broer van de Arnhemse voetballer Yasin Koylu (Arnhemse Boys)

Een droom die uitkomt
Ahmet Köylü maakte duidelijk dat hij zeer tevreden was met zijn keuze om Arnhem te verlaten voor de wereldstad Istanbul. ‘Vandaag is de dag dat mijn droom uitkomt.’ Behalve een bachelor studie zal Köylü ook gaan werken bij een wereldbedrijf in Istanbul. Hij wilde nog niet bekend maken om welk bedrijf het ging. Verschillende bronnen melden wel dat het gaat om Volkswagen Istanbul.

banner lub

Arnhemse studenten massaal naar Istanbul
Ahmet is niet de enige Arnhemmer die gekozen heeft om na zijn MBO-opleiding in Arnhem te kiezen voor een studie in Istanbul. Op 6 september schreven we al een artikel over verschillende andere Arnhemse MBO-studenten die kozen voor de stad met 16 miljoen inwoners om daar hun studie te vervolgen.

De studenten gaan vier jaar lang wonen en studeren in Istanbul. Istanbul is een wereldstad met meer dan 16 miljoen inwoners. Arnhem heeft 150.000 inwoners.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.