Woningoverval in Arnhemse wijk wordt onderzocht door politie

Woningoverval in Arnhemse wijk wordt onderzocht door politie

De politie maakte bekend een onderzoek te starten naar de woningoverval aan de Zwijndrechtstraat. Op vrijdagavond kwamen twee mannen de huis binnen en eisten ze geld van de bewoonster. Of de mannen veel geld hebben meegenomen is niet bekend, wel is bekend gemaakt dat de overvallers weg zijn gegaan met een tas.

banner lub

Mannen stonden opeens bij de deur
De bewoonster kwam op die bewuste vrijdag rond 19.30 uur aan bij haar woning. Toen zij haar woning wilde ingaan, stonden twee mannen klaar bij de deuropening. Volgens verschillende bronnen hadden deze mannen bivakmutsen. Terwijl een van de mannen de woning doorzocht op waardevolle spullen hiel de ander de wacht bij de bewoonster. De overvallers vertrokken uiteindelijk  met een tas.

De politie onderzoekt nu exact wat er is gebeurd en doet dat onder andere ook door middel van een buurtonderzoek. Getuigen kunnen zich natuurlijk ook melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-0700.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.