15-jarige neergestoken in Kronenburg, politie zoekt getuigen

15-jarige neergestoken in Kronenburg, politie zoekt getuigen

Zondagmiddag heeft er rond 13.30 uur een steekincident plaatsgevonden bij de Kronenburgpassage in Arnhem-Zuid. (foto: archieffoto)

Vechtpartij in WC Kronenburg
In de middag kregen agenten de melding van een vechtpartij in het winkelcentrum van Kronenburg. Eén persoon zou hierbij gewond zijn geraakt. Ter plaatse bleek de gewonde een 15-jarige jongen te zijn. Deze bleek steekwonden te hebben opgelopen en is overgebracht naar het Rijnstate in Arnhem.

banner lub

17-jarige verdachte aangehouden
Collega’s hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Daarbij heeft de recherche getuigen gehoord en de Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Onderzoek leidde ertoe dat rond 14.30 uur een 17-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het bureau aan de Beekstraat. Daar zal hij gehoord worden door de Districts Recherche.

Na het incident is de vermoedelijke dader weggerend in de richting van de Burgemeester Matsersingel en heeft het wapen dat bij de ruzie is gebruikt weggegooid. We zijn op zoek naar getuigen die dit weggooien van het wapen hebben gezien. Heeft u dit gezien? Dan verzoeken we u contact op te nemen via 0900-8844 of een PB.

Bron: Politie Arnhem-Zuid

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.