Op straat gevonden iPad ingeleverd bij politie

Op straat gevonden iPad ingeleverd bij politie

De Arnhemse wijkagent Fred Buijert maakte op dinsdagmiddag wel iets bijzonders mee. De wijkagent maakte melding van een gevonden voorwerp die je niet altijd terug krijgt als je het kwijt bent. Er is wel een probleem, we weten namelijk niet wie de eigenaar is!

banner lub

Gevonden en afgeleverd
Buijert maakte via social media bekend dat een Surface Pro 3 (iPad, maar dan van Microsoft) was gevonden en is ingeleverd bij de politie. Vanwege privacy van de eigenaar was de wijkagent niet in staat om de eigenaar bekend te maken. Mogelijk dat de eigenaar van de iPad dus via publicatie alsnog wordt gevonden.

 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.