Beste NOS, is dit in Nederland wel toegestaan?

Beste NOS, is dit in Nederland wel toegestaan?

De NOS heeft steeds meer trekjes van een geheime inlichtingendienst dan een omroepstation dat objectief nieuws moet pubiceren aan het volk. Dit blijkt keer op keer uit nieuwsreportages over Turkije en de concliften met de PKK (terroristische organisatie). Sinds wanneer mag je in Nederland wel aanslagen plegen met Bivakmutsen? En zal de ME in Nederland wel gewoon toekijken bij onderstaande beelden?

Hebben de Koerden geen rechten in Turkije?
Om onduidelijke redenen probeert verslaggever Lucas Waagmeester en de NOS de beeldvorming in Nederland steeds aan te passen door activisten en criminelen die aanslagen plegen neer te zetten als vriendelijke burgers in Turkije. (Die strijden om meer rechten!! Welke rechten??) Dat de Koerden in Turkije meer rechten en vrijheden hebben in Turkije dan de Turken in Nederland wordt steeds vergeten te melden. Eigenlijk is het ook geen ‘Koerden-kwestie’, omdat dit haast onmogelijk is.

Koerdische zenders heel gewoon
De Koerden in Turkije hebben net zoveel rechten en plichten als Turken in Turkije. Een landelijke Koerdische zender is tegenwoordig ook heel normaal in Turkije. In tegenstelling tot wat velen beweren is het ook toegestaan in Turkije om Koerdisch te spreken en te zingen. Zelfs bij het ophalen van vuil maken gemeenten in Turkije geen onderscheid tussen Koerden en Turken, het vuil wordt gewoon opgehaald. Wat is dan het probleem vraag je je af als Hollander?

Omdat de NOS enorm machtig is en alles doet om Turkije neer te zetten als  ‘een Zimbabwe’ is het misschien wel handig om te melden dat Koerden in Turkije gewoon politiek bedrijven, ministersposten vervullen, enz, enz. Zelfs de voorzitter van de Turkse club Fenerbahce is ook geaccepteerd als ondernemer, ‘ondanks’ dat hij een Koerd is.

lubda adv

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.