Verenigd Arnhem zet zich in voor Arnhemse vluchtelingen

Verenigd Arnhem zet zich in voor Arnhemse vluchtelingen

Verenigd Arnhem is sinds de komst van de vluchtelingen naar Arnhem actief betrokken om ook een steentje bij te dragen.

banner lub

Verenigd Arnhem in gesprek met vluchtelingen
Volgens de partij zijn er al verschillende gesprekken gevoerd met bewoners en de vluchtelingen zelf. Ook instellingen en organisaties waren onderdeel van deze gesprekken waarbij verschillende aandachtspunten werden besproken. Fractievoorzitter Kursad Bal en  Fako Dzigal waren namens de partij betrokken bij deze gesprekken.

De vluchtelingen hoeven zich in Arnhem in ieder geval geen zorgen te maken over extra aandacht. Volgens een persbericht van de partij, zal de partij samen met de vluchtelingen activiteiten organiseren zoals voetballen of een bezoek aan een speelparadijs tijdens het Offerfeest. De vluchtelingen hebben zelf ook aangegeven het waardevol te vinden dat er veel persoonlijk contact is met hun.

Reacties


Tags assigned to this article:
Verenigd Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.