WANTED Beelden van man die conducteur bij zijn keel grijpt

WANTED Beelden van man die conducteur bij zijn keel grijpt

De politie is op zoek naar een man die een conducteur bij zijn keel greep. Om welke dag het gaat is nog niet helemaal duidelijk. De politie zal hier vanavond meer over vertellen tijdens BUREAU GLD. (foto: screenshot Youtube)

banner lub

Trein van Nijmegen naar Arnhem
Dit gebeurde in een trein van Nijmegen naar Arnhem. De politie is op zoek naar deze man, en zal daarom ook beelden laten zien om meer informatie te verzamelen over deze man. De beelden zullen straks tijdens Bureau GLD getoond worden.

De beelden zullen worden uitgezonden via Omroep Gelderland. De eerste uitzending is om 18.20 uur, na het nieuws. Daarna zal het om de uur worden herhaald.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.