Bezinedieven Schuytgraaf op heterdaad betrapt door agenten

Bezinedieven Schuytgraaf op heterdaad betrapt door agenten

Twee bezinedieven zijn gisterenavond op heterdaad betrapt door agenten die even gingen kijken ter plekke na een melding van collega’s. Het ging om een bouwterrein in de Arnhemse wijk Schuytgraaf waar je van alles kunt zien zonder dat de politie dit vaak ziet.

banner lub

De politie trof bij aankomst twee vreemde gasten aan in een auto die ook enorm naar diesel rook. Dit gebeurde rond 20.20 uur. ‘Bij een kraan naast het voertuig van de mannen stond een grote witte jerrycan en een handpomp. De tankdop van de kraan was vernield. Daarnaast werden er op de kraan een grote voorhamer en een klauwhamer aangetroffen.’, aldus een persverklaring.

De bestuurder van de auto had ook nog eens te veel gedronken, bleek uit controle. De twee gasten mochten mee naar de Beekstraat voor een verhoor over onder andere het stelen van brandstof.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.