Klarendaller Niyazi Dinc voorbeeld voor veel jongeren

by AMS97531A123 | 2 oktober 2015 11:46

Klarendaller Niyazi Dinc is met zijn leefstijl een voorbeeld voor veel jongeren in de Arnhemse wijk en de stad. De 46-jarige rijschoolhouder uit Aksaray (Turkije) is een bekende Klarendaller en dit komt niet alleen door zijn werk als rijinstructeur. 

Uw advertentie hier[1]

Fanatieke zaalvoetballer
Dinc, eigenaar van Verkeersschool Inzicht, is ook een fanatieke sporter. Ondanks zijn drukke agenda speelt de Klarendaller wekelijks ook zaalvoetbal met een vriendenteam. Twee keer per week is Dinc in een sporthal om zijn conditie op peil te houden. Jarenlang was hij een van de gezichten in sporthal Klarendal toen hij daar voetbalde. Inmiddels spelen ze wekelijks in sporthal Valkenhuizen. Volgens velen speelt Niyazi Dinc ook nog steeds zeer goed voor zijn leetijd.

Dinc is eigenlijk ook voorbeeldfiguur voor jongeren en mensen die nooit tijd hebben om te sporten. Ondanks een drukke werkweek investeert de Turkse Klarendaller in zijn gezondheid door actief te blijven sporten.  Hoeveel Arnhemmers dit Dinc na doen is niet exact bekend, maar veel zullen het niet zijn.

Endnotes:
  1. [Image]: http://haberarnhem.nl/?p=2069

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/10/02/klarendaller-niyazi-dinc-voorbeeld-voor-veel-jongeren/