3 nieuwe huurders in Koningstraat Arnhem

3 nieuwe huurders in Koningstraat Arnhem

Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis heeft recentelijk 3 nieuwe huurders gecontracteerd voor de Koningstraat, onderdeel van het winkelhart in Arnhem.

banner lub

Voor de Koningstraat 2 is een langjarige huurovereenkomst afgesloten met De bakker van het Grofje, stadsbakkerij Van der Meijden die al meer dan 100 jaar in de binnenstad van Arnhem gevestigd is. Deze zal in de Koningstraat onder de naam Lauriaan een bakkerij/lunchroom exploiteren.

Op de Koningstraat 65 is een huurovereenkomst gesloten met Cityphone, een aanbieder van mobiele telefoons, telefoonabonnementen, accessoires en reparaties. Cityphone werkt onder de formule van Telecombinatie en heeft haarwinkel verplaatst van de Steenstraat.

NN Beautysalon heeft de winkel aan de Koningstraat 44 gehuurd. Deze winkel was voorheen in gebruik bij Hairy’s haarmode. Verhuurder is een particuliere belegger. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft een rol gespeeld in alle bovenstaande  overnames.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.