AFC Arnhem (3) gaat voor kampioenschap na derde overwinning

AFC Arnhem (3) gaat voor kampioenschap na derde overwinning

Het derde elftal van AFC Arnhem doet het  best aardig in de vijfde klasse reserve. De mannen van trainer Tuncay Meral hadden afgelopen week thuis ook geen moeite tegen AFC Arnhem (4). De wedstrijd werd met 5-2 gewonnen.

Uw advertentie hier

Met een sterke verdediging onder leiding van de boomlange Zeynel Kaya kreeg het elftal zondag maar twee tegendoelpunten. Volgens bronnen bij het elftal van Tuncay Meral waren Mustafa Toprak en Abdullah Helvaci een van de beste spelers op het veld tegen AFC Arnhem (4)

Kraker tegen Elsweide
Zondag 18 oktober volgt de kraker tegen Elsweide 4 in de compettie. Elsweide (4) heeft zes punten uit vier wedstrijden.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.