Voormalig schoolgebouw in opdracht van gemeente Arnhem verkocht

Voormalig schoolgebouw in opdracht van gemeente Arnhem verkocht

Voormalig schoolgebouw van ca. 1.600 m2 in opdracht van gemeente Arnhem verkocht

ARNHEM – Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft in het kader van de door de gemeente verstrekte opdracht tot verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, het schoolgebouw aan de Reigerstraat 11 te Arnhem verkocht.

Koper is een regionale belegger/ontwikkelaar die het pand met een oppervlakte van ca. 1.600 m² zal transformeren naar ca. 27 wooneenheden. De gemeente Arnhem werd bij de structurering en uiteindelijke verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.