Turkse spits Rheden staat al lange tijd droog

Turkse spits Rheden staat al lange tijd droog

Sefa Kamus (rechts op de foto) speelt vanaf het begin van het seizoen bij zondag 2e klasser Rheden. (foto: HetGelderseVoetbal)

Hier 2
De Turkse spits van de Rhedenaren was het seizoen daarvoor nog aanvaller bij dorpsgenoot Worth Rheden (vierde klasse). Met vier punten uit zes wedstrijden staat Rheden twaalfde in de competitie (14 teams) en moet het beter presteren om eventueel degradatie in mei te voorkomen.

De 21-jarige aanvaller heeft nog geen basisplek bij de Rhedenaren. Hij moet het vooral doen met invalbeurten in de slotfase van de wedstrijden. De Turkse trots bij Rheden wil zich meer ontwikkelen en een vaste waarde zijn voor Rheden. Hij moet dan wel nog meer zijn best gaan doen, omdat zijn teller na zes wedstrijden nog steeds op nul staat.

Sefa Kamus speelde voor dat hij naar Rheden kwam bij Worth Rheden en daarvoor bij SC Doesburg.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.