Volkswagens in Arnhem-Zuid blijven aantrekkelijk voor autodieven

Volkswagens in Arnhem-Zuid blijven aantrekkelijk voor autodieven

Hoewel het iets minder gaat met ‘zuinige’ Volkswagens, lijkt daar niets van te kloppen in Arnhem-Zuid. De auto’s van het merk Volkswagen zijn nog steeds in trek bij autodieven, volgens een verklaring van de politie.

Hier 2

Volkswagen modellen bleken het meest in trek
De politie kwam met een bericht via social media en deelde het volgende mee: ‘In totaal hebben er 16 diefstallen uit auto’s of andere vervoersmiddelen plaatsgevonden. 6 maal bleef het bij een poging. De Volkswagen modellen bleken het meest in trek. Daar heeft men 8 maal ingebroken of geprobeerd in te breken. De wijk Schuytgraaf laat het meeste aantal inbraken zien en kan dus aangemerkt worden als een zogeheten hotspot.’

Vijf personenauto’s werden er deze maand gestolen in Arnhem-Zuid. De Arnhemse wijk Schuytgraaf was het meeste in trek bij de autodieven met 8 pogingen. Drie van de vijf gestolen auto’s werden gestolen in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. En het waren toevallig allemaal Volkswagen Polo’s.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.