Intern kritiek bij Groenlinks om keuze Turkse wethouder

Intern kritiek bij Groenlinks om keuze Turkse wethouder

Er is intern veel kritiek bij Groenlinks om Selcuk Akinci als nieuwe wethouder te presenteren in Arnhem. Vandaar dat hij ook nog steeds niet officieel gepresenteerd is als nieuwe wethouder.

banner lub

Volgens verschillende bronnen bij de partij lijkt er geen meerderheid te zijn bij Groenlinks om de Turkse wethouder voor te dragen als opvolger van Henk Kok. Hoewel er naar buiten toe verschillende redenen worden genoemd om zijn voordracht uit te stellen, lijkt een meerderheid niet meer zeker te zijn.

Iets langer dan een week geleden werd bekend gemaakt, dat de 37-jarige Selcuk Akinci uit Breda, de opvolger zou worden van Henk Kok. Kok stopte als wethouder in Arnhem vanwege gezondheidsredenen. Openlijk kritiek kwam er meteen van de Ouderenpartij vanwege het feit dat de wethouder geen noemenswaardige ervaring zou hebben en geen netwerk heeft in Arnhem. Andere partijen hielden het alleen bij commentaar in de wandelgangen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.