Faouzi Azoum nog steeds een bikkel

Faouzi Azoum nog steeds een bikkel

Faouzi Azoum is het voetballen nog steeds niet verleerd. De linkerbenige ´bikkel´ komt met AFC Arnhem Generalex uit in de hoofdklasse van het zaalvoetbal (foto: HetGelderseVoetbal.nl). Arnhemmer Azoum maakte in het verleden furore bij de amateurclubs Duno, MASV en FC Presikhaaf. Ook speelde hij in 2003 voor Vitesse en Go Ahead Eagles.

Hier 2

Azoum belangrijk voor AFC Generalex
Zo was hij afgelopen vrijdag weer belangrijk voor AFC Generalex door een doelpunt te scoren tijdens de uitwedstrijd tegen Madereros FC uit Nijmegen. Azoum reageerde handig en slim door snel een vrije bal feilloos in te schieten omdat de tegenstander te lang bezig was met het ´neerzetten´ van een muur. Azoum scoorde de 1-3 voor de Arnhemse formatie. Tijdens de wedstrijd werd Azoum op allerlei mogelijke manieren tegen gehouden door de tegenstanders.

 

AFC Generalex won de wedstrijd uiteindelijk met 2-5 dankzij ‘bikkel’ Faouzi Azoum. Volgens een persbericht van AFC Arnhem Generalex behoorde de sterk spelende Faouzi Azoum en alom gevaarlijk Mohassine Ouchene tot de genomineerden om man of the match te worden. Uiteindelijk ging die eer naar İnanç Güçlü die zeer waardevol was voor AFC met zijn miraculeuze reddingen.

Reacties


Tags assigned to this article:
Afc ArnhemGeneralex

6 comments

Write a comment
 1. Jayson Carmany 16 december, 2017, 12:50

  Thanks for every other informative web site. The place else may I am getting that kind of information written in such a perfect way? I have a project that I am just now running on, and I’ve been at the look out for such info.|

 2. kali linux} 25 november, 2017, 04:30

  Yeah bookmaking this wasn’t a risky decision outstanding post! .

 3. little snitch 4.0.2 crack 17 november, 2017, 01:31

  I like this site because so much useful stuff on here : D.

 4. fortnite battle royale aimbot 16 november, 2017, 19:08

  Good Day, happy that i stumble on this in yahoo. Thanks!

 5. free platinum xbox one } 1 november, 2017, 02:25

  Great, yahoo took me stright here. thanks btw for post. Cheers!

 6. imvucreditgenerator 31 oktober, 2017, 11:39

  This does interest me

Only registered users can comment.