Trainer Elsweide: ‘We presteren boven verwachting’

by AMS97531A123 | 19 oktober 2015 17:00

De trainer van Elsweide, Rasid Gunes, doet het aardig in zijn eerste jaar als trainer van de Turkse club in Arnhem. Zondag speelde Elsweide, in de vijfde klasse gelijk. Tegenstander SVO ’68 maakte in de slotfase de gelijkmaker, waardoor dit gelijkspel nummer drie was voor de Arnhemmers (2-2).

Hier 2[1]

Tegenstander SVO ’68 heeft hierdoor haar eerste punt te pakken in de competitie. Gunes speelde met Elsweide voor de derde keer gelijk en heeft hierdoor negen punten uit vijf wedstrijden. De Arnhemmers staan vierde in de competitie, koploper MASV uit Arnhem-Zuid heeft 16 punten uit zes wedstrijden.

‘We presteren boven verwachting’
Rasid Gunes reageerde eerder in een interview op een vraag hoe het nu gaat met zijn elftal en of hij tevreden is met de resultaten: ‘Het gaat goed! Ik ben zeer tevreden met de resultaten, we presteren zelfs boven verwachting.’ Zijn beste speler kon Rasid Gunes niet opnoemen, ondanks dat we dat we de vraag herhaalden. ‘Mijn team presteert gewoon goed, en als elftal halen we goede resultaten. Ik ben met alle spelers tevreden.’

Minste tegendoelpunten
Gunes heeft heeft een prima defensie blijkt uit de statistieken. Zijn elftal heeft de minste tegendoelpunten (8) in de competitie. Samen met MASV uit Arnhem-Zuid heeft Elsweide nog geen wedstrijd verloren in de competitie.

Endnotes:
  1. [Image]: http://haberarnhem.nl/?p=2069

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/10/19/trainer-elsweide-we-presteren-boven-verwachting/