Amsterdammers weten meer over neergeschoten Turkse oud-advocaat

Amsterdammers weten meer over neergeschoten Turkse oud-advocaat

Een week geleden werd in Amsterdam de 37-jarige Turkse oud-advocaat Haydar Zengin neergeschoten. Haydar Zengin was ooit oud-advocaat en kort geleden ook actief als tolk en administratief medewerker.

banner lub

Haydar Zengin werd doogeschoten in een bouwbedrijf aan de Derkinderenstraat in Amsterdam Nieuw-West. Hij overleefde de aanslag niet en overleed ter plekke. De politie wilde niet al te veel kwijt over de zaak en wilde ook nog niet bevestigen dat het om een liquidatie ging. Terwijl bronnen dichtbij Haydar Zengin dit wel hebben gedaan.

Wel of geen liquidatie?
In verschillende Turkse koffiehuizen in Amsterdam weten ze in ieder geval al wel veel meer dan de politie. De politie is natuurlijk ook al op de hoogte over het een en ander. Alleen zijn er geen Amsterdamse bronnen die de aanleiding (motief) van de liquidatie druven te melden aan de politie. Dezelfde bronnen in Amsterdam melden ook dat de opdrachtgever van de moord op Haydar Zengin geen moeite zal hebben om anderen ‘op te ruimen’.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.