Reactie trainers over Turkse kraker in Arnhem

Reactie trainers over Turkse kraker in Arnhem

De trainers van AFC Arnhem 3 en Elsweide 3 hebben gereageerd op de derbywedstrijd van aanstaande zondag. Deze Arnhemse en Turkse kraker wordt  bij Elsweide gespeeld om 12.00 uur. 

De wedstrijd in de vijfde klasse reserve is belangrijk voor beide elftallen. AFC Arnhem staat eerste in de competitie met 12 punten uit vier wedstrijden. Elsweide staat achtste met drie punten uit drie wedstrijden. Afgelopen wedstrijd had AFC nog veel moeite met Elsweide in de thuiswedstrijd (3-2).

Hier 2

Yilmaz: ‘Vriendschap tussen de clubs is belangrijker’
De trainers van beide elftallen waren positief over elkaar en de derby. Murat Yilmaz, trainer van Elsweide 3 verklaarde het volgende: ‘Als Elsweide 3 hebben wij een nieuwe elftal en proberen wij onze draait te vinden in de competitie. We missen mogelijk drie spelers vanwege blessures van vorige week. We willen weer omhoog kijken en daarom een goed resultaat neer zetten. Maar meer dan de overwinning, is het voor ons belangrijker, dat we een positieve bijdrage leveren aan vriendschap tussen beide Turkse clubs.

Meral: ‘We zijn bezig met een prima reeks’
Tuncay Meral van AFC Arnhem is ook van mening dat het een belangrijke wedstrijd is voor zijn elftal. ‘We zijn bezig met een prima reeks, met 12 punten uit vier wedstrijden. Dit willen we ook doorzetten tegen Elsweide. We gaan wel voor de drie punten. Er zijn wel wat blessures bij spelers, maar ik verwacht toch dat ik over een fitte selectie zal beschikken tegen Elsweide.’ De trainer van AFC Arnhem was ook positief over de tegenstander en duidelijk: ‘Uiteindelijk is het belangrijk dat de onderlinge contacten en goede band tussen beide clubs als winnaar uit de bus komen.’

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.