‘AK-partij boekt weer grote overwinning in Nederland’

‘AK-partij boekt weer grote overwinning in Nederland’

De AK-partij heeft volgens verschillende bronnen in Deventer weer een ruime meerderheid behaald naar aanleiding van de stemmen van de Turken in Nederland.

(ads)
Ozkara osinga

Volgens bronnen in Deventer zou de partij een vergelijkbaar resultaat gehaald hebben als tijdens de vorige verkiezingen. De opkomst was veel hoger dan tijdens de laatste verkiezingen. Ongeveer 110.000 Turken stemden in de afgelopen dagen op een van de Turkse partijen. Tijdens de vorige verkiezingen waren dat er maar 76.000.

76% voor AK-partij
Hoewel het nog niet allemaal officieel is melden insiders dat de AK-partij 76% van de stemmen heeft gekregen. 15% van de stemmen gaat naar de MHP. En de CHP moet het doen met 8%. De andere partijen kregen gezamenlijk 1% van de stemmen. Hoe deze cijfers zijn opgebouwd is helaas niet bekend gemaakt.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.