Bewoners klagen over raar geluid in Klarendal

Bewoners klagen over raar geluid in Klarendal

Verschillende inwoners van de Arnhemse wijk Klarendal maken zich al lange tijd druk om een raar geluid dat te horen is in de wijk. Wijkbewoonster Miranda Louws stelde, via social media, een vraag hierover aan haar wijkgenoten, omdat ze het zelf niet helemaal kon plaatsten. 

‘Diepe mechanische brom’
Louws heeft de laatse tijd veel hinder van een diepe mechanische brom. Zelf zegt hierover: ‘Het is alsof er een straat verderop een grote transformator staat te draaien. Dit geluid hoor ik dag en nacht.’ Maar meer info is er niet, ze probeert via de wijk te achterhalen of meer mensen hier last van hebben.

Meerdere bewoners hebben er last van
En dat bleek wel degelijk het geval te zijn. Verschillende bewoners bevestigen dat ze ook regelmatig een niet verklaarbare geluid horen. Uit de verschillende reacties blijkt ook dat veel bewoners dachten dat het om geluid ging wat van een koelkast kwam of iets anders uit de woning. Dat blijkt dus niet zo te zijn volgens reacties van wijkgenoten.

Waar het geluid precies vandaan komt, of wat het exact is is niet bekend. Wel weten we dat meerderen in Klardendal hier last van hebben en dat deze mensen zeker niet opeens gek zijn geworden. Of de bewoners in de Arnhemse wijk zich nog meer zorgen moeten maken is niet bekend.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.