PvdA Arnhem komt plan tegen ongelijkheid

PvdA Arnhem komt plan tegen ongelijkheid

Fractievoorzitter Martien Louwers van de PvdA kwam gisteren met een plan voor de ongelijkheid. De PvdA zal tijdens de behandeling van de begroting het plan tegen ongelijkheid presenteren.

Op de website van de PvdA Arnhem staat het volgende hierover:

De verschillen in Arnhem zijn groot op het gebied van werkgelegenheid, gezondheid, leefomgeving en participatie. De plek waar iemand woont zou geen effect moeten hebben op persoonlijke kansen en ontwikkelingen. Helaas is de werkelijkheid anders. Het heeft wel degelijk effect op de leeftijdsverwachting, de kansen op een baan en in hoe veilig je omgeving is.

Het dichtten van de kloof tussen arm en rijk, hoog en laag opgeleid, gezond en zorgbehoevend is een belangrijke opgave voor Arnhem. De PvdA gaat in Arnhem de strijd aan tegen de ongelijkheid. De ongelijkheid in inkomen, de ongelijkheid als gevolg van discriminatie, de ongelijkheid in gezondheid, de ongelijkheid in kennis. Eerlijk delen is een waardevol PvdA-principe. De noodzaak om ongelijkheid te bestrijden is nog altijd onverminderd groot. De PvdA presenteert daarom plan tegen de sociale ongelijkheid bij de begroting 2016 – 2019.

Lees hier het plan tegen sociale ongelijkheid

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.