Wijkagent treft 6 kilo hash aan in woning Rijkerswoerd

Wijkagent treft 6 kilo hash aan in woning Rijkerswoerd

Wijkagent Fred Buijert van de Arnhemse wijk Rijkerswoerd maakte woensdagochtend bekend dat hij dinsdagmiddag 6 kilo hash aantrof in een woning in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Twee ´knippers´ zijn ook op staande voet aangehouden.

Hoe de wijkagent 6 kilo hash tegenkwam is niet bekend gemaakt. Volgens Fred Buijert was er een tip en werd daarna 6 kilo hash aangetroffen. Het komt niet vaak voor de politie in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd zoveel kilo hash aantreft. De zakken met hash waren verstopt in blauwe vatten die vaak ook worden gebruikt voor het verzamelen van vetten en andere vloeibare middelen.

Volgens Buijert ging het ook om hash met een marktwaarde van ongeveer 54.000 euro.

 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.