Arnhemmer Eloisghiri met Kozakken Boys naar laatste zestien KNVB-beker

by AMS97531A123 | 29 oktober 2015 12:42

De 25-jarige aanvaller van Kozakken Boys beleeft spannende tijden met zijn amateurvoetbalclub Kozakken Boys. Kozakken Boys won gisteren met 1-2 van HBS en gaat hierdoor door naar de laatste zestien van de KNVB-beker, terwijl Ajax en bekerhouder FC Groningen al zijn uitgeschakeld. De ex-aanvaller van PEC Zwolle en Ajax amateurs zal hierdoor mogelijk een primeur beleven. In de vorige ronde was hij ook bepalend met twee doelpunten[1].


‘Probleempje voor Kozakken Boys
Er schijnt nog wel een probleem te zijn voor Eloisghiri en Kozakken Boys uit Werkendam. De club bereikte de laatste zestien van de KNVB beker, aar of het daadwerkelijk ook mag spelen tegen bijvoorbeeld Feyenoord is onduidelijk. De wedstrijdsecretaris van Kozakken Boys heeft een administratieve fout gemaakt tijdens het invullen van het wedstrijdformulier.

Invaller Lukoki stond niet op het wedstrijdformulier bij aanvang van de wedstrijd. Hij is in de rust toegevoegd aan het wedstrijdformulier, en speelde ook geruime tijd als invaller mee.

KNVB komt met onderzoek
De KNVB onderzoekt het een en ander wilde in eerste instantie alles vanavond voor de loting nog bekend maken. Maar door de complexiteit van de zaak kijgen de clubs de tijd tot maandag om te reageren, Hierdoor weten Eloisghiri en zijn teamgenoten niet of ze daadwerkelijk verder mogen in de beker.

Endnotes:
  1. twee doelpunten: http://haberarnhem.nl/?p=4352

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/10/29/arnhemmer-eloisghiri-naar-laatste-zestien-knvb-beker/