Mooie vrouw Turkse Consul Generaal trekt alle aandacht tijdens receptie

by AMS97531A123 | 29 oktober 2015 16:55

De stichting van de Turkse republiek in 1923 werd ook gisteren met een receptie gevierd in Deventer.

Opvallend aanwezig in knalrode jurk
Op uitnodiging van de Turkse Consul Generaal te Deventer werd ter ere van de 92ste verjaardag van de stichting van de Republiek Turkije een receptie gehouden. Consul Generaal Zafer Ateş stond met zijn prachtige vrouw, Ayla Ateş, gereed om alle gasten te ontvangen en te feliciteren met de stichting van de Turkse republiek. Ayla Ateş was opvallend aanwezig in haar knal rode jurk.

receptie 2015[1]

Veel bekenden aanwezig
Veel politici, ondernemers en andere bekendheden waren van de partij in Deventer waar de receptie plaatsvond. De voorzitter van de Turkse ondernemers vereniging, Aziz Zeyrek, was samen met zijn dochter Betül Üngüc Zeyrek aanwezig. Persfotograaf Mustafa Koyuncu was ook daarbij.

Andere bekende Gelderlanders die we tegenkwamen waren de ondernemers Rahmi Gemril (Gemril Pluimveehouderij), Omer Bulut (Restaurant Troya) en Mehmet Mutlu (Ada Accountancy) uit Arnhem. Ook Mehmet Sahan, PVDA-gemeenteraadslid in Rheden was van de partij. Ook waren verschillende bestuursleden van Turkse zelforganisaties uit Gelderland aanwezig tijdens deze receptie.

Endnotes:
  1. [Image]: http://haberarnhem.nl/wp-content/uploads/receptie-2015-e1446116177802.jpg

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/10/29/mooie-vrouw-turkse-consul-generaal-trekt-alle-aandacht-tijdens-receptie/