Debuut Yildirim bij AFC Arnhem ‘Old Stars’ laat op zich wachten

Debuut Yildirim bij AFC Arnhem ‘Old Stars’ laat op zich wachten

Kursat Yildirim schijnt volgens de laatste berichten nog steeds te onderhandelen met AFC Arnhem ‘Oldstars‘ (6e elftal). De speler kwam eerder als amateurvoetballer uit voor FC Presikhaaf en Anadolu ’90. Vooral bij Anadolu ’90 viel hij op met zijn sterke optredens en vrije trappen.

‘Bijna rond met speler’
Verschillende bronnen in de Arnhemse wijk presikhaaf melden dat de speler zo goed als rond zou zijn met AFC Arnhem ‘Oldstars’. Maar of dat ook daadwerkelijk zo is, is niet duidelijk. Ondanks verschillende pogingen hebben we geen bevestiging gekregen van teamleider Sezer ‘Lin’ Cona. Niet iedereen in het elftal staat namelijk te juichen om Kursat Yildirim welkom te heten, omdat Yildirim op verschillende posities kan gaan spelen.

Yasin Karatay werd onlangs nog in sportcafe Kral gespot met Kursat Yildirim. Van insiders bij AFC hebben we begrepen dat Karatay gesprekken voert met nieuwe kandidaten om het elftal te versterken. Het kan haast niet anders dat er dus een gesprek heeft plaatsgevonden met Yildirim over zijn deelname aan ‘Oldstars’.

Yildirim heeft ook nog eens goede banden met een sponsor (KMF Exploitatie), waardoor begrijpelijk is dat Karatay niet direct afwijzend staat tegenover een transfer.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.